dijous, de desembre 14, 2006

La sombra de "Ligeti" planeja sobre la zona Est de Mozart15...

Des de fa un temps, la sombra de "György Ligeti" planeja la part Est del castell Mozart 15.
El seu habitant ha estat absorvit per la fosca i penetrant força "ligetiana" que ataca lentament però sense compassió... La seva mirada és letal. El seu gest definitiu. La seva força captivadora embriaga els sentits i submergeix als homes en un mar de confusions, insomnis i reflexions sense sortida. Caos mental que s'instaura en les profunditats de tot ser humà que s'hi apropi i que acaba aïllant-lo de la realitat... Però el mal no podrà sobreviure!
Les legions del Funk residents a la part Oest , encapçalades per el gran guerrer Areciosmith "el valent" i el seu exercit "Phat Phred", comencen a avanaçar fermament cap a la zona afectada per alliverar el seu habitant de la ferotge i obscura força que el té atrapat....
Les armes estan disposades. Els guerrers, encapçalats per canons de Groove i preparats amb arcs que disparen trullos infernals, es preparen per afrontar una guerra mai vista en la història de la humanitat.
Preguem a Déu nostre senyor que el mal "Ligetià" caigui als peus d'Areciosmith "el valent" i el seu exercit "Phat Phred" i que alliberin el Castell de Mozart15 de la sombra que el corromp... Amen...
P.D: Les fotografies adjuntes recullen mostres dels efectes que produeix la força "ligetiana" en el ser humà que, sense cap control, son plasmats sobre paper...

2 Comments:

Blogger Mozartiano said...

Diario de Campaña. Dia 1.
Hemos tomado posiciones alrededor del enemigo. Estamos planeando una estrategia, no parece muy armado, pero tiene fama de gran estratega. De momento estamos aprovisionádonos de grandes dosis de riffs de bajo y bateria para hacer acopio ante la posible escasez tras el primer escarceo. Mas tarde atacaremos con un vinilo de James Brown. Por otra parte llegan noticias de que los Deerhoof estan próximos a la zona, pero todavía no sabemos si se aliaran con el malvado Ligeti o se unirán a las huestes de gran Funk.

9:48 a. m.  
Blogger Mozartiano said...

Dia 2. El desenllaç de la lluita.
Tot estava disposat per a l'inici. Areciosmith "el valent" i els seus homes "Phat Phred" van atacar l'enemic durant unes dues hores sense descans. Les ràfegues de groove i funk no van cessar i l'enemic va començar a doblegar les cames.
Però semblava que el meu alliberament no acabava d'arribar. "Ligeti", molt tocat, resistia a desaparèixer quan de cop i volta, davant l'admiració de tots els presents, es feu la llum blanca.
D'entre les tenebres aparagué un ser alat de mans de porcellana que em recollí i em va portar, amb un gest d'una dolçor que mai havia sentit fins al moment, davant el Areciosmith. Era la princesa Pili "La reina dels sers superiors de forces paranormals". Llavors, el gran Areciosmith, amb la mirada perplexa per el que veien el seus ulls, va donar-me la seva benedicció. Només recordo sentir una veu llunana i profunda (similar a un vocoder...) que em deia: "Buy a cd, Buy a cd...".
De cop vaig sentir un descans a tot el cos que m'anunciava que tot s'havia acabat.
Ja torno a ser lliure i en el castell de Mozart 15 regna de nou la pau i l'harmonia.

7:44 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home